خلاصه طرح
مشخصات مجری ؛
مجری : شرکت / آقای /خانم :
1-زهرا غیاثوند
2- فاطمه گودرزی
3- فاطمه رازانی
4-شبنم شمسیری
نوع شرکت : تولید کیک و شیرینی سرای عسل
نوع مجوز : رسمی
ظرفیت اسمی : 3
نوع طرح : تولید کیک و شیرینی
( Business Plan )
مشخصات اعضاء حقوقی ؛
مدیر عامل :
زهرا غیاثوند
رئیس هیات مدیره :
فاطمه گودرزی
نایب رئیس هیات مدیره :
فاطمه رازانی
نائب رئیس هیئت مدیره:
شبنم شمسیری
تولیدات ؛ کیک و شیرینی
نوع تولیدات : کیک و شیرینی معمولي
مواد اولیه : قند-آرد و شکر و تخم مرغ
زمین و ساختمان ؛
مساحت زمین : 200
سطح زیربنا : 100
تعداد کارکنان:
تولیدی : 10
اداری و ستادی : 5
جمع : 15
نحوه تامین مواد اولیه و میزان آن ؛
داخلی : 200 (تن / کیلوگرم و... )
خارجی : 40(تن / کیلوگرم و... )
هزینه های ثابت و متغیر در حداکثر ظرفیت عملی
هزینه های ثابت: 38
هزینه های متغیر: 92
کل هزینه های سالانه : 63706100 ریال
تاسیسات و انرژی ؛
توان برق : 20000کیلو وات
مصرف روزانه آب : 100لیتر
نوع سوخت : آب - برق -گاز
میزان مصرف روزانه سوخت : 8000
سرمایه گذاری طرح ؛
سرمایه ثابت : 394
سرمایه در گردش : 6
سرمایه کل : 400
نحوه تامین منابع ؛
سرمایه گذاری متقاضی : 70000000میلیون سرمایه گذاری بانک : 330000000 میلیون
تسهیلات بلند مدت : وام 5 ساله
تسهیلات کوتاه مدت : یک ساله
شاخصهای مالی و اقتصادی طرح ؛
تولید در نقطه سر بسر :
درصد نقطه سر به سر=100×{(هزینه متغیر تولید-فروش)/هزینه ثابت تولید}
49/6%=100×{(2323/5-5100)÷1397}
میزان اشتغال طرح ؛
مستقیم : 15 نفر
غیر مستقیم : 40نفر
آدرس محل اجرای طرح :
تلفنهای ضروری تماس:
پاسخگویی به سؤالات:
هدف از اجراء طرح :
هدف از اجرای این طرح و این کسب کار اولاً سودآوری بهينه و همچنین رضایتمندی مشتریان از كيفيت و قيمت می باشد و برکناری رقبا و اینکه در بازار داخلی و خارجی حرف اول بزند .
تعداد مشاهده: 11731 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 40
حجم فایل:188 کیلوبایت